Gratis verzending vanaf 69 € - Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden - Tevreden of terugbetaald NL | FR

EEN ARTIKEL RETOURNEREN

Het ontvangen product past niet bij u? U kunt het artikel tot 30 dagen na ontvangst retourneren.

RETOURVOORWAARDEN

De bestelde artikelen moeten nieuw zijn met hun labels en in hun originele verpakking.

Voeg de factuur bij met vermelding van het vervolg dat aan uw bestelling moet worden gegeven, namelijk:

- coupon

- terugbetaling

Denk eraan om de producten te beschermen en de verpakking te sluiten. Dit moet teruggestuurd worden naar het volgende adres:

  • Tennis Deals
  • Lichtaartseweg 216
  • 2200 Herentals
  • Belgique

U kunt het rendement van een product genereren. Het enige wat u hoeft te doen is in te loggen op uw klantenaccount, op uw bestelling te klikken, het product of de producten te controleren die u wilt retourneren, de reden voor het retourneren al dan niet in te voeren en op de knop Product retourneren te klikken. Ons team zal worden geïnformeerd om een ​​retourbon te genereren om in het pakket te doen.

Retourkosten zijn voor rekening van de klant. Gebruik een tracking-verzendmethode.

In het geval van een fout door Tennisdeals (verkeerd product verzonden), zijn alle poorten onze verantwoordelijkheid.

TERUGBETALING

Wij betalen u 48 tot 72 uur na ontvangst van uw pakket terug. We zullen de terugbetaling uitvoeren met de oorspronkelijke betaalmethode.

Als u gebruik heeft gemaakt van de gratis verzendkosten, wordt het bedrag van de verzendkosten in mindering gebracht op het restitutiebedrag.

In het geval dat u een bestelling heeft geplaatst en vervolgens een terugbetaling heeft aangevraagd zonder dat wij de goederen hebben verzonden. Wij behouden ons het recht voor om u te vergoeden door aftrek van de bankprovisie.

RETOURNEREN VAN ARTIKELEN

De geretourneerde artikelen moeten nieuw zijn en opnieuw op de markt kunnen worden gebracht, het is absoluut noodzakelijk om deze voorwaarden te respecteren:

Racket:

- Het racket wordt omgedraaid met het plastic op het handvat intact

- Het racket mag niet gebruikt zijn en mag in geen geval sporen vertonen op de snaar of op het frame

- Als je ons team hebt gevraagd om het racket te bespannen of als je de optie "SNAARKEUZE" hebt gebruikt, kan het racket niet worden teruggenomen omdat het wordt beschouwd als een gepersonaliseerd racket en niet kan worden doorverkocht als racket nieuw product.

Kleding:

Het kledingstuk moet schoon, ongewassen, onbeschadigd en intact zijn met het originele productlabel.

Schoenen:

Elk paar schoenen moet in de originele doos worden geretourneerd. De schoenen moeten nieuw, schoon en zonder gebruikssporen zijn.

Andere producten:

De producten moeten opnieuw op de markt kunnen worden gebracht, het is absoluut noodzakelijk om ze in hun originele verpakking en labels te retourneren.

Retourner en haut